Weekend-ul asta ne vedem la Flight Festival, da?

Mai ăsta și gata! Am zis că am terminat cu festivalurile dar nu poți să nu mergi la Flight. Adică e în Timișoara, line-up-ul sună fantastic și mă aștept ca, una peste alta, să fie o experiență mișto.

Vor fi trei scene cu muzică bună. Nici nu știu cum să mă împart. Diseară pe main stage aș vrea să îi văd pe The Motans și Paul Damixie pentru că știu ce atmosferă fac dar am auzit de bine și de Andre Rizo. Pe Sky stage va fi Prâslea (dacă ești fan electro –  “e ce trebe”), iar la Retro Horizon stage vreau să văd ce e că sună bine :).

Sâmbătă, pe Main urcă Guess Who, Grasu XXL, Vladimir și Dirty Nano iar la e Suciu și Kozo. Duminică se anunță a fi o seară lungă iar Luni o zi grea la lucru pentru că îi vedem pe K-lu, Spike, Vama, John Trend, ATB și Manuel Riva. Pe ATB l-am văzut anul trecut la Open Air și nu mă așteptam să faca bătrânu’ așa show deci musai vreau să văd și prestația lui din Timișoara.

Dar festivalul nu e doar despre muzică ci și despre experiențe așa cum spuneam mai sus. În fieacare zi de la 11 și de la 15 ne vedem la Sensory Theater, unde ni se promite un “short sensory theater show” care durează cam 7 minute și se “joacă” pentru fiecare spectator în parte, neavând un program  efectiv. Presimt că asta o să îmi placă mult.

Dacă ajungi la Flight treci și pe la Popa’s Academy pentru caricaturi și artă satirică și bineînțeles la technology zone ca să vezi cum arată viitorul. Aici vom avea VR simulations, zona de gaming, demonstrații de robotică și inteligență artificială și multe altele.

Și dacă tot se ține festivalul pe aeroportul utilitar e normal să vrei și să zbori. Poți face asta cu Max Air care organizează zboruri peste oraș cu avioane mici de 3 pasageri sau cu Balloony care organizează ridicări ancorate cu balonul cu aer cald.

Există în cadrul festivalului și trei cash points unde îți poți alimenta brățara BCR cu sold ca să nu ai grija banilor în zilele de distracție.

Acestea fiind spuse, abia aștept să termin jobul azi și să ajung la Flight! Dacă încă nu ți-au luat bilet o poți face online pe Entertix.

 

By |2019-09-27T09:20:19+00:00septembrie 27th, 2019|Evenimente|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. test aprilie 29, 2020 at 8:37 pm - Reply

    tet

Leave A Comment