Top 5 restaurante din Timisoara

La o simpla cautare pe Trip Advisor de restaurante in Timisoara apar in primele cinci poziții restaurantele următoare. Ceea ce au in comun toate vom vedea mai jos.

1. Restaurant Merlot – 191 de recenzii

Sunt prezenți online pe site-ul www.restaurant-merlot.ro și postează zilnic meniul zilei însoțit de fotografii aspectuoase precum și alte informații despre restaurant și produse pe pagina lor de Facebook.

2. Grill to Chill  – 123 de recenzii

Au un website in engleză și postează zilnic pe Pagina lor de Facebook materiale informative amuzante sau educaționale având o grafica unitara întotdeauna.

3.  Restaurant Sabres – 174 de recenzii

Ii găsești pe pagina de Facebook unde sunt foarte activi și postează diferite preparate din bucătăria lor precum și evenimente.

4. Restaurant Little Hanoi Bistro – 80 de recenzii

Este un restaurant cu profil asiatic pe care îl puteți găsi pe www.littlehanoi.ro și pe Facebook cu toate ca postările lor nu sunt dintre cele mai convenționale, au activitate frecventa.

5. La strada – 293 de recenzii

Sunt online pe www.lastrada-bistro.ro și pe Facebook unde postează frecvent ce preparate recomanda.

Ce au in comun toate aceste restaurante? Evident au conturi pe Trip Advisor, cea mai folosită aplicație de către turiști, au prezenta online atât pe site-uri cât și pe Facebook și pe Google my business.

Sunt acestea intr-adevăr cele mai bune restaurante din Timisoara? Depinde de ce înțelege fiecare prin “bun”. Eu personal am avut experiențe cu indulgenta spus mediocre la unul din aceste restaurante și experiențe fantastice la restaurante care nu apar pe Trip Advisor.

Nici măcar nu contează dacă sunt cele mai bune ci faptul ca toate cele cinci restaurante de top au înțeles ca felul in care se prezintă le poate aduce mai mulți clienti atât din oraș cât și din afara acestuia. Sa nu uitam ca in 2021 Timisoara este capitala culturală europeană și ghiciți unde vor caută toți turiștii din oraș locuri unde sa mănânce? Pe net vor caută, va spun eu, și nu din vorba-n-vorba.

Așadar va recomand sa luați in considerate crearea unei imagini profesionale dacă va doriți sa ajungeți in topul celor mai recomandate restaurante din oraș.

Sursa foto: pixabay

By |2017-05-29T12:47:32+00:00mai 29th, 2017|Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment