Probabil cel mai bun restaurant din Timisoara

Frecventez locul ăsta de când s-a deschis. E vorba de Restaurantul Jack din Remetea Mare. Dacă ai trecut prin Remetea probabil l-ai văzut pe stânga pe principală dar nu ți s-a părut că merită să intri. Știu, așa mi se părea și mie la prima vedere. Totuși, când te decizi să intri e ca și în nuvela lui Eliade, “La țigănci”. Fațada nu poate reprezenta corect ce găsești înăuntru.

Lăsând la o parte designul modern al restaurantului, în curtea interioară se întind 2000 de metri pătrați de gazon verde, un loc de joacă pentru copii în aer liber și trei terase. E ca o oază de verdeață în mijlocul traficului infernal de pe DN.

Așa cum am spus, sunt apropiată de Jack de la deschidere și l-am văzut în tot acest timp cum s-a transformat. Îl văd ca pe un model de business pentru că s-a extins treptat de la an la an și mereu a încercat să se îmbunătățească, să ofere mai mult. Oamenii ăștia parcă nu obosesc, fiind în permanență în căutarea unor noi idei de dezvoltare.

Era un restaurant simplu cu meniul zilei în primul an. Acum, după 9 ani de activitate și-a dezvoltat serviciile în numeroase direcții.

Zile de naștere pentru copii

Părinții aleg Jack pentru că există un loc de joacă în mijlocul curții unde copii se pot juca în siguranță destul de departe de mesele acestora care pot comunica liniștit. În plus au meniuri speciale pentru copii și pentru adulți. Jack le pune la dispoziție părinților și șansa de a opta pentru un animator așa că tot stresul unui party de copii se transformă într-o ieșire plăcută la aer pentru toată lumea.

Zile de naștere pentru adulți

Există două terase care se pot închiria pentru petrecerile private suficient de departe de ceilalți clienți ai restaurantului sau de locul de joacă pentru a avea o zi de naștere intimă între prieteni. Și în acest caz există variante de meniuri sau platouri pregătite la timp pentru invitați dar și ospătari dedicați exclusiv evenimentului.

Cununii civile în aer liber

Să găsești o locație pentru masa cununiei civile în aer liber în Timișoara este un coșmar. Zic asta din experiență. Aici se poate organiza acest eveniment până în cel mai mic detaliu. Pe lângă meniul personalizat, băutura și servirea dedicată, Jack facilitează decorarea terasei după bunul plac al mirilor. Colaborările cu profesioniștii din domeniul nunților îi permit să asigure de la mobilier de grădină, flori, colț foto, până la serviciu de foto video și nu numai.

Botezuri în aer liber

Restaurantul Jack este ales și de către proaspeți părinți pentru mici petreceri de botez. Acesta se poate organiza pe una din terasele private sau chiar se poate închiria tot restaurantul.

Picnic la iarbă verde

N-am mai fost la un picnic din liceu, până zilele trecute. Asta e ultima găselniță de la Jack pentru a fructifica imensitatea spațiului verde de care dispune. În zilele de vară se întâmplă ocazional picnicuri unde e fain că mergi cu mâna în buzunar. Aici găsești pături, grătare, bere la draft și servire. Te poți tolăni pe iarbă proaspăt tunsă alături de prieteni și se ocupă personalul de tot efortul pe care în mod normal ar fi trebui să îl depui.

De ce zic că este probabil cel mai bun restaurant din Timișoara?

  • Pentru că pizza este categoric cea mai bună pe care eu am mâncat-o în Timișoara, de fapt pe aceeași listă pot trece și papanașii și gulașul de vită.
  • Pentru că mereu găsesc ceva servicii adiacente pe care să le ofere clienților și astfel atrag tot mai mulți.
  • Pentru că în fiecare an se dezvoltă sau se renovează câte o parte din locație.
  • Pentru că e o afacere de familie în care se pune suflet atât în relația cu clienții cât și în cea cu angajații. O dată pe an se întămplă un party sau o excursie pe undeva pentru toți angajații prin care proprietarii își manifestă recunoștința față de ei.
  • Pentru că e un vibe fain acolo și mă simt confortabil de fiecare dată.

 

By |2019-06-09T13:38:20+00:00iunie 9th, 2019|De vizitat, Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment