Jurnal de festival: Ziua 2 – Arad Open Air Festival

Ieri am ajuns pe zi la AOA și am fost surprinsă să văd atât de multă lume la scene și la zonele amenajate. S-au strâns 12 000 de oameni care s-au distrat până tarziu, iar o parte au prins nu doar răsăritul la ABC, ci aproape prânzul. Pentru mine momentul serii a fost setul lui Vali Bărbulescu care a electrizat publicul din primul până în ultimul moment. Am crescut pe mixurile omului ăstuia și de fiecare dată când îl prind la un festival mă bucur să aud piese de pe vremea când mergeam în Shadows (pour les conaisseurs :)).

Mahmut Orhan mi-a depășit așteptările oferind un spectacol de zile mari în care se vedea că s-a acomodat repede cu publicul arădean așa că presupun că îl vom mai vedea pe scena autohtonă. Mattn are o energie incredibilă pe care a transmis-o și publicului iar Steff da Campo a comparat atmosfera de aseară cu cea de la marile festivaluri într-un interviu. Despre ABC am doar cuvinte de laudă, sonorizarea aici a fost de excepție și vibe-ul pe măsură.

Tot aseară am experimentat și o cină la înălțime despre care vreau neapărat să vorbesc într-un alt articol pentru că sunt multe de spus.

Urmează o nouă seară care va fi cu siguranță memorabilă pentru că vor urca pe scenă mult așteptații Paul van Dyk și Markus Schulz, vedetele festivalului.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys. 

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Digi Mobil, Coca Cola și Heineken România. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat, NewsAr.

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/,

pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/. 

 

By |2019-06-30T15:09:22+00:00iunie 30th, 2019|Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment