Jurnal de festival: Ziua 1 – Arad Open Air Festival

Abia am așteptat primul festival de muzică electronică de anul acesta. Ieri seară am pornit hotărâtă către aeroportul din Arad cu gândul să rezist până la răsărit. N-a fost foarte greu să se întâmple asta pentru că m-am distrat atât de tare încât nici nu știu cum a trecut timpul. Aseară s-au strâns 8000 de suflete la AOA care au cântat și dansat până în zori demonstrând că festivalul este o adevărată experiență.

Apogeul serii a fost concertul BUG Mafia la care nu am mai văzut atâția arădeni cântând împreună de la Festivalul Berii Kaiser. Reacția și energia oamenilor a fost una spectaculoasă. Distracția a continuat cu Paul Damixie, Dirty Nano și Burak Yeter care au reușit să păstreze publicul în priză. Răsăritul l-am prins la ABC Stage așa cum era firesc. Diseară semnez condica la Petre Inspirescu pe ABC și la Vali Bărbulescu obligatoriu la main stage, dar sunt sigură că seara îmi rezervă din nou multe surprize. Abia aștept și experiența Dinner in the sky, tot azi.

”Mulțumim publicului care a participat aseară la prima zi a Arad Open Air Festival 2019. Bucuria transmisă de participanți și modul în care s-au conectat cu artiștii de pe scenă au făcut ca prima zi să fie un succes. În această seară așteptăm peste 10.000 de participanți care să cânte și să danseze alături de artiști. Dar, până atunci, invităm toată lumea să se bucure de activitățile din timpul zilei. ” transmite Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys. 

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Digi Mobil, Coca Cola și Heineken România. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat, NewsAr.

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.

See ya tonight AOA!

By |2019-06-30T14:32:41+00:00iunie 29th, 2019|Evenimente|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment