Google a anuntat oficial disparitia anunturilor din partea dreapta pe reteaua de cautare

Anuntul a fost facut oficial in ultimele zile. In cateva cuvinte, iata ce s-a intamplat! Google a decis! Traficul de pe mobil este in crestere, motiv pentru care anunturile din partea dreapta a desktop-ului trebuie sa dispara. Asta s-a intamplat de curand insa, nu a fost singura schimbare propusa de Google. Au decis, totusi, sa adauge un al patrulea anunt in cazul celor mai comerciale interogari. Treaba e simpla acuma pentru utilizatori. Gasesc totul mult mai repede, informatia mai structurata si desktop-ul mai curat.

Complicat e pentru micile afaceri care, pana de curand, isi faceau campanii pe Adwords in interior, fara sa detina cunostinte solide despre crearea unui anunt demn de prima pagina. Acum, cei care vor rezista in primele anunturi sponsorizate vor fi cei care vor avea anuntuti complexe, cu extensii de apel, sitelink-uri, extensii de locatie samd. Pana la urma, un anunt complex se bucura de un spatiu mai mare de expunere.

Cu toate ca aparent este mai greu pentru advertiseri sa ocupe pozitiile pretinse de catre clienti, exista si o parte pozitiva. Plaja celor care vor apela la serviciile unor specialisti se va largi. Astfel, micile business-uri locale vor intelege ca daca vor un loc in fata, trebuie sa lucreze cu profesionisti pentru a-l obtine.  In tot raul si un bine 🙂

Sursa foto: Bigstock

By |2017-02-05T20:58:46+00:00februarie 22nd, 2016|Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment