Despre Vama

“Vama nu mai e ce a fost”. Tot timpul aud asta. Eu nu știu ce a fost Vama mai de mult dar ma bucur enorm pentru ce e acum.

E al treilea an in care insist sa îmi petrec concediul acolo si observ an de an cum se dezvolta stațiunea cu tot mai mult bun gust.

Am avut ocazia sa vizitez si alte stațiuni ale litoralului (Costinești, Mamaia, Eforie) însă niciunde nu m-am simțit la fel de bine.

Vama are un vibe de libertate pe care nu l-am mai întâlnit decât la Untold 🙂

Ceea ce ma fascinează e ca absolut toate terasele, restaurantele, plajele au adoptat același stil, simplu dar semnificativ cu decorațiuni potrivite zonei maritime si cel mai important lucru e ca totul este aerisit si curat.

Aglomerația specifica litoralului nu a atins Vama Veche așa ca șezlongurile sunt amplasate la distante suficient de mari încât sa nu auzi conversațiile celorlalți.

Calitatea apei însă nu este cea mai buna, zilnic fiind alge pe plaja. Dar parca acestea fac parte din farmecul naturaleții din zona.

Muzica este de departe foarte buna si radioul nu prea se aude prin Vama.

Petrecerile pe plaja durează pana la răsărit si se întind pe toată coasta. Distractia este naturală si feelingul de a petrece pana dimineața pe nisip, văzând pe ici pe colo câte un foc, este exact ceea ce ai nevoie pentru un concediu relaxant.

Pe timpul zilei mai vezi câte un saxofonist care cânta pe ritmuri de Deep house direct pe plaja.

Lumea se îmbracă comod, lejer si, contrar impresiilor deja formate, sunt foarte putini oameni neîngrijiți sau in stare de ebrietate deranjanta. De fapt cred ca am văzut mai mulți de acest gen in Mamaia.

Mâncarea este extraordinara, in special peștele si preparatele din mare, iar prețurile sunt normale. O cina copioasa poate ajunge la 50 de lei de persoana cu băutura inclusă.

Shot-urile le găsiți între 5 si 10 lei si long-drink -urile nu depășesc 15 lei.

Experienta din Vama este una departe de ceea ce se găsește pe litoralul românesc si este un must have pentru tinerii care vor distracție, muzica buna si un vibe fain pentru concediu.

Recomand Amphora Beach atât pentru plaja cât si pentru serile de petreceri pe plaja!

Sursa foto: Facebook Amphora Beach

By |2017-02-06T16:55:05+00:00august 15th, 2016|De exemplu, Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment