Despre mine2017-02-05T20:58:45+00:00

Despre mine nu e mare lucru de spus. Sunt o mandra sarboaica nascuta si crescuta in Romania 🙂

Imi place fantastic tara asta, consider ca nici unde altundeva nu ar fi mai dulce drumul vietii decat pe meleagurile romanesti. Sunt multumita de directia in care mergem ca si tara si prevad un viitor stralucit pentru orice tanar care are curajul sa ramana aici. Nu traiesc pe un nor, sunt constienta de carentele pe care le are Romania, insa consider ca in prezent ne aflam intr-o perioada de tranzitie mult mai simpla fata de alte popoare.

Sunt o tanara ca oricare alta, atasata de familie si prieteni, aradeanca 100% si disperata dupa pisica mea Diesel. Iubesc Aradul, “satul meu” asa cum ii spun eu, si abia astept week-end-ul sa ma intorc acolo, cu toate ca imi place si Timisoara, orasul in care locuiesc de Luni pana Vineri.

Asta pentru ca in Timisoara lucrez. In urma cu vreo 5 ani am realizat care este domeniul de activitate in care ma simt utila: Online-ul. Asa ca in prezent sunt foarte mandra sa lucrez in compania Tell Agency, alaturi de alte colege care imi impartasesc aceeasi pasiune.

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi fac acest blog pentru a aduce intr-un singur loc tot ceea ce gasesc interesant zilnic, prin calatoriile mele online. Bara de Bookmark era deja plina 🙂 In plus, am testat eu de-a lungul vietii, si am constatat ca daca scriu despre ceva, imi va fi mult mai usor sa imi amintesc ulterior acea informatie.

Si inca ceva: imi plac foarte mult reclamele, asa de mult incat schimb canalul atunci cand incepe filmul pentru a gasi alte reclame, dar asta probabil se va vedea din articolele de pe acest blog 🙂