De exemplu Neața Omlette Bistro

Recent mi-a fost recomandata o locație “altfel” din Timisoara, Neața Omlette Bistro. Recomandarea a venit de la un prieten de naționalitate italiana și suna ceva de genul: “Trebuie sa încerci locul asta pentru ca au un mic dejun forte bun”. Venind de la un italian recomandarea asta am decis sa vizitez aceasta locație imediat pentru ca sunt rari italienii care apreciază micul dejun in România 🙂

Am dat un search pe Google, am găsit un cont de Google my Business cu ajutorul căruia am ajuns la locație. Despre ce înseamnă  un cont Google my business vezi detalii aici.  Am văzut ca au ceva recenzii importante pe Facebook și pe Foursquare și ceva poze interesante pe Google my Business. De pe pagina de Facebook nu am aflat foarte multe, postări destul de rare dar drăguțe.

Am ajuns acolo duminica la 12 și era plin. M-am întors după jumătate de ora și abia am găsit o masa. Locul e destul de mic, cam 20 de locuri am numărat, foarte cochet aranjat, personalul amabil, mobilierul minimalist și decorațiuni de bun gust. Era puțin nebunie dar ne-au adus meniul imediat. A fost pentru prima data când am simțit nevoia sa văd niște imagini la fiecare preparat pentru ca din denumire nu-mi dădeam seama exact ce înseamnă și cum arată. Cu toate ca am căutat rapid pe fb nu am găsit mare lucru in materie de imagini așa ca am avut o discuție mai lunga cu ospătarul in care ii ceream detalii despre preparatele între care oscilam. Pana la urma ne-am înțeles și am așteptat micul dejun cam 20 de minute. A fost timpul de așteptare suportabil însă in tot timpul acesta am auzit fără sa vreau discuțiile vecinilor de masa datorită faptului ca eram toți foarte aproape unii de alții.

Despre preparatele alese numai cuvinte de lauda. Foarte gustos micul dejun, aranjat frumos pe farfurie, meniul bogat, cantitate numai buna.

Produs : foarte bun și deosebit fata de clasicul mic dejun regăsit pe la restaurante

Plasament: piața Unirii, pe o strada pietonala, locația cocheta însă cam micuța

Promovare: ar prinde bine niște imagini pentru preparate, un website simplu de prezentare sau măcar un meniu online.

Preț: raport preț – gust – cantitate: excelent

Pe cei de la Neata ii gasiti pe pagina de facebook aici

sursa foto: arhiva personala

By |2017-03-04T20:35:13+00:00februarie 27th, 2017|De exemplu|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment