De ce prefer sa lucrez cu business-uri locale?

Asa e..in prezent prefer sa lucrez cu business-uri locale. Prefer sa le vad cum se dezvolta si sa am satisfactia faptului ca am participat cu o idee, cu strategia sau cu consultanta la dezvoltarea acestora. Este mult mai greu sa faci minuni cu bugete mici si asta stimuleaza creativitatea.

Consider ca pentru orice om de marketing este imperios necesar sa lucreze cu business-uri locale la un moment dat si sa invete de la acestea ce inseamna ascensiunea pas cu pas. De-a lungul timpului am avut ocazia sa lucrez pentru acest gen de afaceri si sa cunosc diferite tipuri de antreprenori iar asta m-a ajutat si pe mine sa caut in permanenta solutii pentru situatii din cele mai variate.

Sa lucrez pentru un start up e ca si cand as avea tot timpul o noua sansa sa o iau de la inceput doar ca de fiecare data am tot mai multe informatii si idei de promovare.

Sunt placut impresionata sa vad ca antreprenorii de afaceri locale inteleg tot mai mult importanta promovarii, inteleg ca trebuie sa sustina o afacere pana cand incepe sa functioneze din recomandari, inteleg ca e nevoie de servicii de calitate si ca exista o concurenta acerba, ca piata s-a diversificat, asteptarile consumatorilor au crescut si mai mult decat orice sunt impresionata de deschiderea acestora spre noi posibilitati de dezvoltare.

Asta e ceea ce ma fascineaza la jobul meu si ma face sa imi doresc sa lucrez cu afaceri locale. Asta si faptul ca vad cum clientii mei se dezvolta, isi deschid noi puncte de lucru, isi imbunatatesc serviciile, primesc recenzii favorabile, se bucura de o expunere mai mare si de aprecierea consumatorilor lor.

In prezent exista suficiente instrumente pentru promovarea oricarei afaceri si pentru masurarea celor mai favorabile strategii. Limita este imaginatia.

Probabil ca in viitor ma voi indrepta si spre companii mai mari insa deocamdata consider ca exista suficient de mult de lucru pe piata locala si mai mult decat orice consider ca mai am enorm de mult de invatat de la proprietarii de afaceri locale.

Sursa foto : Bigstock

By |2017-02-06T17:00:06+00:00iunie 24th, 2016|Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment