Cum sa ai mai multe rezervări pentru zile de naștere la restaurant?

Pentru restaurante e profitabil sa găzduiască petreceri aniversare unde sărbătoritul aduce mai mulți invitați și plătește nota tuturor. Dar cum faci, dacă ai un restaurant, sa ai mai multe evenimente de genul acesta?

Da știu, din vorba-n-vorba doar ca intervine o problema aici. Ziua unei persoane este o data pe an, maxim de doua ori daca are și un nume de sfânt și maxim de 3 ori dacă e și sârb, rus, Ucrainian sau vreo alta etnie de rit vechi. Care sunt șansele sa audă de restaurantul tău tocmai atunci când urmează sa își sărbătorească aniversarea sau onomastica? Șansele sunt mici asta dacă nu ți-ai făcut deja un renume in oraș ca fiind localul cu cele mai multe petreceri.

Așa ca pentru a atrage clienti cu chefuri e important sa le comunici de existența și disponibilitatea restaurantului tău atunci când au nevoie de asta. Cum poți face asta? Foarte simplu printr-o campanie sponsorizată pe Facebook.

Poti targeta in campania ta persoane care urmează sa își sărbătorească ziua in următoarele 7 zile sau persoane care au in lista de prieteni oameni care urmează sa își sărbătorească ziua de naștere.

Bineînțeles ca e recomandat sa creezi mesaje separate pentru fiecare dintre aceste doua categorii de persoane.

Eu am ales sa creez mesaje cu imagini personalizate si sa targetez Afișarea acestora si in funcție de sex astfel am creat o reclama pentru femei ce urmează sa își sărbătorească ziua si una pentru bărbați așa cum se poate vedea mai jos.

Am redirecționat reclamele către o pagina cu platouri și am adăugat un buton de apelare către managerul restaurantului.

Userii care au văzut reclama au interacționat foarte bine tocmai datorită surprizei acestora la vederea unui mesaj atât de personalizat. De unde știe restaurantul asta ca o sa fie ziua mea? A fost întrebarea care s-a născut in mintea tuturor și care a atras atenția userilor.

Acum știi ce ai de făcut dacă vrei sa ai mai multe petreceri la restaurantul tău.

By |2017-05-11T13:16:22+00:00mai 11th, 2017|Marketing|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment