A început Silicon Valley sezonul 4

Abia am așteptat sezonul asta mai ales datorită sfârșitului sezonului trei care m-a făcut sa îmi pierd orice speranța la succesul din vale pentru Pied Piper.

In sezonul 4 au mai apărut ceva Branduri noi in genericul serialului dar despre semnificațiile acestora poți citi mai multe in articolul celor de la Business Insiser.

Acest sezon începe din nou cu idei proaspete și pline de inventivitate însă nu in aceasi formula ca și pana acum.

Richard a recunoscut ca urăște videochatul creat de echipa cu ajutorul algoritmului lui așa ca își da demisia din companie. Șacalii negociază pe acțiunile lui Richard in timp ce acesta se gândește sa dezvolte un proiect nou de o ambiție incomensurabila. Despre ce e vorba vezi in episodul 1. Îl motivează și întâlnirea cu nerodul de Rus Hanneman care aparent este dispus sa finanțeze nebunia lui Richard.

Chiar in începutul episodului este prezentată o varianta prin care poți face un pitch unui investitor la care nu m-as fi gândit nici in 100 de ani. Este exact ceea ce era nevoie pentru a aminti din primul minut de ce ne place atât de mult serialul Silicon Valley.

Personajele isi pastreaza stilul in continuare, Richard se afla din nou intr-un impas al carierei sale, Jared continua sa-i fie ca un caine fidel si credincios iar Bachmann continua sa caute metode prin care sa adune actiuni.

Nu imi pot da seama daca in acest sezon Richard sau Pied Pieper vor ajunge sa guste succesul sau se va repeta poveste din primele trei sezoane cand au ajuns de fiecare data la un pas foarte mic de reusita si totul s-a prabusit exact cand aveam asteptarile mai mari. Deocamdata inca nu m-am plictisit de acest tipar insa esecurile trebuie sa fie din ce in ce mai glorioase pentru a pastra interesul audientei.

Indiferent ce se va intampla cu serialul in urmatorele episoade simt nevoia sa precizez cat de „must-see” este pentru orice o de marketing. Are ceva cateva subtilitati din domeniu care te pot inspira cand te astepti mai putin si pana la urma sa te relaxezi cate juma` de ora nu strica :).

Sursa foto: IMDB

By |2017-11-04T00:11:42+00:00aprilie 25th, 2017|De vazut|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment