Vacanța mea Reggae

Sunt fan Vama Veche și îmi petrec vacațele acolo de câțiva ani. Cu siguranță voi petrece și anul acesta măcar un weekend acolo însă aș vrea să vad și alte destinații așa că mă gândeam ca vara asta să plec în căutarea strămoșilor vamaioților, direct în Jamaica. Am asociat tot timpul Vama Veche cu Jamaica, probabil din cauza vibe-ului de libertate, a muzicii reggae, a culorii algelor din mare, a umbrelelor de paie și per total a sentimentului de relaxare și bucurie care mă cuprinde de fiecare dată când ajung acolo.

În viziunea mea toate acestea se resimt înzecit undeva în Jamaica. Am început deja căutarile unui sejur acolo și l-am găsit la CND Turism pe site. Au acolo oferte turistice pentru cele mai fascinante destinații, acolo unde nici nu visezi să ajungi. Poți alege vacanțe speciale pentru orice gusturi, anotimpuri, buget, oriunde vrei poți să ajungi prin ofertele turistice de la CND Turism.

Excursia mea în Jamaica se va desfășura pe parcursul a 7 nopți, cel mai probabil albe, petrecute pe plajă la petreceri până la răsărit, dansând cu un long drink în mână, încălțată comod în Converse. Ziua mă și văd tolănită pe un baldachin atârnând deasupra valurilor de la mal. S-ar auzi pe plajă un sound încet de muzică veche care să mă binedispună și din când în când ar trece câte un ospătar cu dred locks în păr și ceva tricou larg să mă întrebe dacă mai vreau un mojito. Aș vedea în jurul meu pe plajă oameni la fel de relaxați și nepăsători de ”ce zice lumea” exact ca și mine și probabil aș citi în continuare dintr-o carte între reprizele de somn la soare. Îmi plac locurile în care se simte că nimeni nu este acolo pentru a judeca pe alții, parcă te lasă să te simți bine fiind tu însuți. Montego Bay, orașul în care am găsit oferta mi se pare un loc de genul ăsta.

Pleacarea se va face din Frankfurt iar până acol am noroc că s-au introdus zborurile cu Ryan Air ce costă exact 5 euro dacă îți iei biletul din timp. Sejurul conține transportul Frankfurt – Montego Bay – Frankfurt, cazarea all inclusive, transferul de la aeroport și asistența turistică (habar nu am ce înseamnă asta). Nu am fost niciodată într-o vacanță all inclusive pentru că mi se pare fascinant să te amesteci prin mulțime, să mănânci chestii dubioase de la vânzătorii ambulanți, să simți locul acela ca și localnic și nu doar ca turist. Cu toate acestea mă bucură să știu că există o variantă de back-up tip all inckusive, just in case că nu mă simt bine în pielea localnicilor :). De obicei locurile aparent insalubre ascund cele mai gustoase mâncăruri. Știu un restaurant în Vamă care arată într-un fel în care cineva slab de stomac ar face indigestie doar privindu-l. Acolo însă am mâncat cel mai gustos pește din viața mea. În plus mi se pare foarte fain să văd pescarii că se întorc la restaurant și aruncă pe direct plită ceea ce au prins în plasă.

Mă aștept să găsesc toate astea și mai multe în vacanța mea din Jamaica iar la întoarcere să postez toate materialele adunate de pe acolo pe blog, pe YouTube și pe Insta pentru a propovădui destinația aia tuturor prietenilor mei.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog2017.

Sursă foto: Superblog

By | 2017-04-04T20:16:20+00:00 aprilie 4th, 2017|Diverse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment