Sticla cu duh

Ați auzit de sticla cu duh, cea de care are nevoie orice afacere? Funcționează simplu: o deschizi și iese un duh de acolo care te ascultă și îți oferă trei informații importante pe care să le aplici în afacerea ta și care de obicei rezolva ceva probleme sau îndeplinesc ceva obiective. În funcție de necesitățile clientului duhul poate lua forma unei ghicitoare bătrâne care ghicește trecutul în Google Analytics și prevede viitorul în Google Search Console, a unei zâne bune care optimizează campaniile sponsorizate sau a unui preot la care vii și te spovedești și el îți spune ce să faci ca să își întoarcă zeii și norocul fața către tine.

Vei recunoaște sticla usor pentru că pe etichetă are un chenar frumos colorat în care se găsește logo-ul, o pisică cu trei capete, cel al ghicitoarei, al zânei și al preotului. Pe popă o să îl recunoști după barbă :). La gura sticlei are încheiată cu un nasture o eșarfă cu mesaje inspiraționale.

Partea frumoasă la preț e că îl vei afla după ce deschizi sticla și îți spui of-ul duhului. De atunci și până pe subseară primești vestea cu prețul și duhul începe prin încondeiere să contureze soluțiile pentru afacerea ta. Acesta începe a etira tentaculele sale asupra concurenței malefice pentru a spiona silențios ce face aceasta și prin ce metode ajunge să afișeze mai mult succes decât clientul său. La final oferă elixirul miraculos atât de necesar clientului.

Pentru campania de promovare duhul a lucrat cu bloggeri din comunitatea pe care până și zeii o urmăresc, amintesc aici de favoritul său O pisică neagrăpartener SuperBlog, pentru că duhului îi plac pisicile de orice culoare că nu e rasist. A mai dat câteva comunicate de presă cu ajutorul partenerului media al SuperBlog Comunicate de presă și a făcut ce știe el cel mai bine, să promoveze pe alții aplicat la el.

Fiecare succes l-a sărbătorit împreună cu clienții oferindu-le pască și drob umezit că cică așa e obiceiul ca să fie cu noroc pe termen lung. Pentru fiecare client mulțumit duhul plantează câte o mușcată în curtea sa și dacă o ține tot așa în curând va trebui să ceară pământ în concesiune de la primărie ca să aibe spațiu pentru toate mușcatele. Zice că face asta ca să urmărească evoluția acestora. Și când stă el câte o oră zilnic în curtea sa și se dă în leagăn se uită la toate mușcatele. Dacă uneia vede ca nu-i merge așa de bine îl sună pe clientul aparținător să vadă dacă mai are nevoie de o sticlă.

Duhul cunoaște și alți profesioniști de poveste, clovni copywritteri, dragoni agenți de vânzări, hornari din tipografie și mulți alții ca să îi poată recomanda clientului tot timpul parteneri de încredere.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Sursă foto WordDream

By | 2017-04-16T18:45:15+00:00 aprilie 16th, 2017|Diverse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment