Sharing is caring :)

Știi acel moment când mergi la un restaurant sau comanzi ceva acasă și indiferent cât de foame ți-ar fi în primul rând îi faci o poză preparatului și o postezi pe Insta? Parcă nu ți-ar cădea bine dacă nu ai posta înainte să mănânci. Chestia asta a ajuns să înlocuiască ritualul rugăciunii înainte de masă.

După ce faci asta nu te apuci să mănânci ci te uiți în blidul celuilalt să vezi dacă nu cumva ceea ce are partenerul tău arată mai bine că parcă îți lasă gura apă și ai vrea să încerci și de la înainte să te înfrupți din farfuria ta. Când eram mică tot timpul pâinea cu unsoare de la vecina era mai gustoasă decât snițelul de acasă. Mi-a rămas chestia asta și acum și inevitabil mă încearcă pornirea de a fura din farfuria vecinului. Dacă e mai bun ce mănâncă el decât ce mi-am comandat eu mai iau o lingură, două iar dacă e mai nașpa mă bucur că am fost mai inspirată.

Îmi place mâncarea chinezească și recent am descoperit campania Share your box și noua aplicație Wu Xing pe care dacă o descarci și comanzi de acolo primești 15% reducere. Știu ce clișeu e ăsta dar puiul ăla cu sos dulce acrișor e forma supremă de preparat de pui pe care am întâlnit-o vreodată și de departe e cel mai bun la Wu Xing. Acum, de când cu aplicația pentru livrare, mă bucur de comanda mult mai rapidă. Plasez comanda înainte să plec de la birou iar imediat după ce ajung acasă ajunge și comanda mea. Așez masa ca și când aș fi gătit eu, fotografiez toate preparatele, mă laud pe Insta și gust din vita sichuan pe care și-a comandat-o prietenul meu că poate e mai bună decât puiul meu dulce acrișor. Nu mă pot decide de la prima înghițitură așa că mai iau una și îi propun să le punem pe toate într-un singur bol mai mare din care să mâncăm amândoi ca doamna și vagabondul.

Acest articol a fost scris pentru Sprin SuperBlog 2017

Sursă foto: SuperBlog

By | 2017-04-06T18:19:56+00:00 aprilie 6th, 2017|Diverse|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. […] Sharing is caring […]

Leave A Comment